صفحه اصلی ::

دور نگار 77240379

پست الکترونیک irist@iust.ac.ir

..
:: چهارمین جشنواره ایده ها و فرصت ها ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |
با همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه (دبیرخانه شورای ارتقاء آگاهی های عمومی، اطلاع رسانی و افکارسنجی) چهارمین جشنواره ایده ها و فرصت ها با محوریت کارآفرینی از طریق طراحی نرم افزار تلفن همراه، نرم افزار رایانه ای و انیمیشن و اسباب بازی در حوزه های ذیل برگزار می شود:

ـ آسیب ها و جرایم فضای مجازی (امور حقوقی)
ـ آموزش مهارت های اجتماعی پایه کودکان (جرایم اقتصادی)

داوطلبان برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به سایت www.festivalidea.ir مراجعه نمایند.

مهلت ثبت نام اولیه تا 20 ام دی ماه و زمان برگزاری جشنواره 10 تا 13 دی ماه سال جاری می باشد.
دفعات مشاهده: 83 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3899