صفحه اصلی ::

دور نگار 77240379

پست الکترونیک irist@iust.ac.ir

..
:: پنجمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی ارزش ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲ |
پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و نوآوری در مهندسی روز 30 ام بهمن ماه سال جاری با سخنرانی Alok Ghosal نایب رئیس انجمن مهندسی ارزش هند برگزار شد. همچنین در تاریخ یکم بهمن ماه سال جاری کارگاه آموزشی در خصوص مهندسی ارزش برگزار شده و کارگاه های بین المللی در این خصوص نیز از 1 ام تا 8 ام اسفند ماه در حال برگزار ی است، جهت اطلاعات بیشتر به آدرس سایت http://veconf.com مراجعه فرمائید.
دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3899