[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
معرفی واحد سازمانی::
امور فرهنگی اساتید::
امور فرهنگی کارکنان::
ارتباط با مدارس::
آموزش فرهنگی و اجتماعی::
دبیرخانه ستاد فرهنگی رفاهی::
دبیرخانه فارغ التحصیلان::
آرشیو اخبار و رویدادها::
معرفی کتاب های مفید::
معرفی پایگاه های مفید::
آلبوم تصاویر::
ارتباط با ما::
آیین نامه و فرم ها::
::
فرهنگی و اجتماعی

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در سایت

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در مورد سایت مرقوم فرمایید:
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
تماس با ما

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان 15 خرداد، طبقه سوم

 تلفنخانه: 8 - 77240540-021

تلفن مستقیم: 77240460-021

فاکس: 77491238-021
داخلی 7436

Email: csc @ iust.ac.ir

سامانه پیامکی: 30009900990001

..
:: نشست گفتمانی قرآنی ویژه اساتید و خانواده های اساتید و کارکنان دانشگاه / ۱۱ آذر ۱۳۹۹ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/9/12 | 


بسم الله الرحمن الرحیم

دانشگاه امروز در سطح جهانی علاوه بر کارکرد و وظایف آموزشی و پژوهشی وظایف جدیدی در عرصه فرهنگی و اجتماعی برعهده گرفته است که از جمله می‌توان به نقش فرهنگ ‌سازی اشاره کرد. به عبارت دیگر اگرچه دانشگاه برای تولید دانش و تربیت افراد متخصص سمت می گمارد اما ارزش ها و باورهای شکل می‌گیرد. بر اساس برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه علم و صنعت برنامه‌هایی در حوزه فرهنگی اجتماعی از نظر کیفی و کمی تعریف شده است و همین منظور پیشرفت و تعالی آحاد دانشگاهیان در ابعاد وجودی انسان و دستیابی به فضای معنوی با نشاط و امید بخش برای تربیت انسان‌های حق مدار مسئولیت پذیر و توانمند ترسیم شده است که از جمله این راهبردها ظرفیت‌سازی به منظور تعمیق معرفت دینی ارتقای فضایل اخلاقی و وسیله اجتماعی دانشگاهیان می باشد.
شناخت تاریخ در زندگی اجتماعی و سیاسی انسان بسیار تأثیرگذار است. خصوصا تاریخی که مبتنی بر آموزه های وحیانی باشد و انسان نسبت به صادق بودن آسوده خاطر باشد. قرآن تاریخ را مبتنی بر پیشرفت جریان حق و نه پیشرفت ابزار و بر محور انبیاء الهی و نه سلاطین و طاغوتیان و با توجه به آینده جامعه بشری و نه صرفاً گذشته او بیان می کند. بنابراین بر ماست که مباحث تاریخی را از قرآن به خوبی فرا بگیریم تا هم از گذشته و هم از آینده تحلیل درستی داشته باشیم و بتوانیم وظیفه امروز خود را در این مسیر بهتر بشناسیم.
همۀ ما دربارۀ خانواده خواسته‌هایی داریم و می‌خواهیم خانوادۀ موفّقی داشته باشیم و فرزندانی سعادتمند تربیت کنیم. این خواسته سؤالی را در قلب ما پدیدار می‌کند؛ چه کنیم خانوادۀ موفّقی داشته باشیم؟ از طرفی ما معتقدیم قرآن کریم برای سعادتمندی خانواده طرح و برنامه دارد بنابراین باید از خودمان بپرسیم: آیا به عنوان یک پدر یا مادر یا همسر در این زمینه به قرآن مراجعه کرده‌ایم؟ اگر نه، چرا؟!
قرآن و روایات برای روابط خانوادگی، مهر و محبّت در خانواده، روابط اخلاقی و حقوق افراد در خانواده برنامه‌ای دقیق و ظریف دارد، ما موظّف هستیم آنها را به خوبی بیاموزیم و به آن عمل کنیم.
خوب است به یک نکته ی مهم توجه کنیم که تاثیر بسزایی در عملکرد ما دارد و آن نکته این که ما چگونه فکر می‌کنیم؟ باید نوع فکر کردن خود را وارسی کنیم و با قرآن تطبیق دهیم. چرا؟ به این دلیل که عمل تابع فکر است. برای مثال ما باید عادلانه فکر کنیم تا بتوانیم عادلانه عمل کنیم. بنابراین ابتدا باید قرآنی فکر کنیم تا بتوانیم قرآنی عمل کنیم.
به همین منظور "دفتر ترویج و حمایت از فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه" و "مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی" در راستای بهره گیری هرچه بیشتر از معارف قرآنی و کاربرد آن در زندگی سلسله وبینارهایی را با عناوین نشست گفتمانی تاریخ انسان در قرآن / ویژه اساتید، ساعت ۱۳ تا ۱۴:۳۰  در روزهای دوشنبه ،  ۱۵ و ۲۲ دی ماه و همچنین نشست گفتمانی قرآن و خانواده / ویژه خانواده های اساتید و کارکنان،  ساعت ۱۳ تا ۱۴:۳۰  در روزهای دوشنبه ،  ۱ و ۸ دی ماه برگزاری می نماید.
اساتید حاضر در نشست گفتمانی تاریخ انسان در قرآن / ویژه اساتید، دوشنبه ها، ۱۵ و ۲۲ دی ماه در صورت ثبت نام پیش از شروع دوره و حضور در هردو جلسه از طرف معاونت فرهنگی و اجتماعی گواهی حضور دریافت می نمایند.
مهلت ثبت نام نشست ویژه اساتید جهت اخذ گواهی تا روز چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹ خواهد بود.
 
جهت ورود به جلسه پس از نصب برنامه Adobe connect بر روی کامپیوتر یا سیستم اندروید خودتان با درج لینک بالا در مرورگر خود و انتخاب گزینه مهمان (guest) و تایپ نام خود وارد کلاس (جلسه مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی) می شوید.
لطفاً فرم پیوست را با توجه به مشخصات فرد شرکت کننده تکمیل نمایید.
علاقه مندان می توانند فرم پیوست را به ایمیل مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی (csciust.ac.ir) و یا شماره واتساپ ۰۹۰۱۸۳۸۱۴۴۶ ارسال نمایند.
دفعات مشاهده: 11953 بار   |   دفعات چاپ: 712 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد