[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
معرفی پژوهشگاه ::
اهداف و ماموریت ها::
پژوهشکده ها ::
مراکز پژوهش و فناوری ::
فن راه دانشگاه ::
قطب های علمی ::
سایر مراکز پژوهشی::
آزمایشگاههای تحقیقاتی ::
طرحهای کلان ملی ::
اخبار و رویدادها::
آیین نامه ها و فرمها ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
اطلاعات تماس

نشانی تهران،میدان رسالت

خ هنگام، خ دانشگاه

دانشگاه علم و صنعت ایران

کد پستی 13114-16846

 تلفن 1-73225820

 دور نگار 77240379

پست الکترونیک irist@iust.ac.ir 

..
:: توسعه فناوری های کلیدی طراحی و ساخت هواپیمای 100 تا 150 نفره بخش موتور ::
 | تاریخ ارسال: 1392/6/2 | 

پروژه ملی توسعه فناوری های کلیدی طراحی و ساخت هواپیمای 100 تا 150 نفره بخش موتور

       

براساس تجربیات، سوابق و توانمندی‌های دانشکده مهندسی مکانیک در زمینه موتورهای توربین‌، دانشگاه علم و صنعت ایران از طرف شورای عتف بعنوان «مجری همکاری» در بخش موتور طرح کلان ملی «توسعه فناوری‌های کلیدی هواپیمایی جت مسافربری 150 نفره» انتخاب شده است.

  بهره‌بردار این طرح کلان ملی، سازمان صنایع هوایی ایران است و با همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر مجری محوری در بخش هواپیما، دانشگاه صنعتی اصفهان مجری همکار در بخش اویونیک اجرا می‌گردد.

AWT IMAGE

  دانشگاه علم وصنعت ایران پس از هماهنگی با سازمان صنایع هوایی ایران و دانشگاه‌های دیگر، برنامه اجرای پروژه طراحی و ساخت هواپیمایی 150 نفره تهیه و تدوین گردید.

  براساس این برنامه، تقسیم فعالیت‌ها و وظایف بین سازمان صنایع هوایی و دانشگاه‌ها صورت گرفته است و محل تامین منابع مورد نیاز تعیین گردید. سازمان صنایع هوایی و صنایع تابعه براساس اعتبارات ملی عمدتا مسئولیت ساخت و تست هواپیما را به عهده گرفته و دانشگاه‌ها براساس اعتبارات شورای عتف مسئولیت طراحی مفهومی و توسعه فناوری‌های کلیدی برای طراحی و ساخت هواپیما را برعهده گرفتند. فعالیت‌های دانشگاهی‌ در 8 محور برنامه‌ریزی شده است.

  براساس برنامه، دفتر طراحی موتور و پژوهشکده توربین‌ گاز به عنوان ساختار اجرای طرح کلان ملی در دانشگاه علم وصنعت ایران تاسیس گردید و طراحی مفهومی موتور توربوفن شروع شده است. همچنین درخت فناوری‌های کلیدی در طراحی و ساخت موتور هواپیما در دست تهیه است. به منظور جهت دهی و سازماندهی آموزش تحقیقات در راستای توسعه فناوری‌های کلیدی موتور هواپیما، دومین همایش تخصصی توربین گاز در اردیبهشت برگزار گردید و طرح حمایت از پروژه‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری تدوین گردید. جهت بهره‌گیری از همکاری‌های بین‌المللی مذاکراتی با مراکز و متخصصان خارج از کشور صورت گرفته است. علاوه بر آن مطالعات اولیه و همکاری با سازمان هواپیمایی کشوری به منظور برنامه‌ریزی برای اخذ گواهینامه معتبر بین‌المللی صورت پذیرفته است. 

دفعات مشاهده: 6707 بار   |   دفعات چاپ: 1779 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 55 بار   |   0 نظر
>
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665